top of page

Türkiye Kristal Şehir ve Başarı Ödülleri sahiplerini buluyor

Güncelleme tarihi: 16 May 2022

Luna Medya ortak organizatörlüğünde gerçekleştirilecek olan Türkiye Kristal Şehir ve Başarı Ödül Töreni iş, sanat, siyaset, cemiyet ve medya dünyasını bir araya getiriyor.


Black Bruin enerji içeceğinin sponsorluğuyla Ratel Medya ve Luna Medya ortak organizatörlüğünde gerçekleştirilen Türkiye Kristal Şehir ve Başarı Ödül Töreni iş, sanat, siyaset, cemiyet ve medya dünyasını bir araya getirerek ödül törenlerine yine farklı bir heyecan katmaya hazırlanıyor.


Hilton İstanbul Bomonti Hotel’de 24 Şubat Perşembe günü gerçekleştirilecek muhteşem gala gecesinin sunuculuğunu Ece Üner ve Ceyhun Yılmaz üstlenecek. Ece Üner ve Ceyhun Yılmaz’ın eğlenceli sunumlarıyla başarılı yerel yönetimler, başarılı markalar ve isimler ödüllerine kavuşacak.


Türkiye’deki yerel yönetimlerin, başarılı markaların ve isimlerin ödül alacağı gecede Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar en güzel şarkılarıyla davetlilere eğlenceli dakikalar yaşatacak. Aynı zamanda Loca Orkestrası da muhteşem sahne şovlarıyla geceye renk katacak.


Yılın en iyilerinin ödül alacağı Türkiye Kristal Şehir ve Başarı Ödül Töreni’nde ödüllerini alan başarılı isimler Ezgi Aşık ile kırmızı halıda yaptıkları hizmetleri, bölgelerine ve alanlarına katkılarını ve gelecek projelerini anlatacak.


53 görüntüleme0 yorum
bottom of page